ONS CARTELLO TARGET STAAT VOOR VOLLEDIGE FOCUS OP NIEUWE DOELEN

Het merk heb ik zelf opgebouwd zonder kennis of voor studie over mode ontwerpen of produceren. Inmiddels ben ik al bezig met de 5de collectie. Ik merk dat ik mezelf steeds verder ontwikkel door het op doen van nieuwe kennis en mode ontwerp technieken. Met invloeden vanuit allerlei culturen willen we kwalitatief hoog komen te staan door de beste kwaliteit te leveren en op de hoogte te zijn van de nieuwste actualiteiten. Cartello Wear zal altijd het maximale nastreven door continu op zoek te zijn naar verbetering. Bij iedere sampling testen wij de items uitvoerig voordat we overgaan tot productie.

 

EXCLUSIEVE KLEDING VOOR EEN STRAKKE UITSTRALING

Ben je op zoek naar designerkleding die jou een unieke en strakke uitstraling geeft? Bij ons vind je modieuze kledingstukken die zijn ontworpen door de beste modeontwerpers. Ons assortiment bestaat uit exclusieve en trendy kleding met een comfortabele pasvorm. Zanger André Hazes Jr. en de jonge kickboxer Mohammed Jaraya gingen je voor en scoorden een nieuwe outfit via onze webshop.

 

VAN HIPPE T-SHIRTS TOT STOERE TRAININGSPAKKEN

In onze webwinkel vind je voor elke gelegenheid een bijpassende outfit. Koop bijvoorbeeld een van onze hippe shirts of een stijlvolle polo voor de zonnige dagen. Is het wat kouder? Kies dan voor een sweater van hoge kwaliteit. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een trendy trainingspak. Shop je jouw designerkleding bij ons? Dan zorgen wij altijd voor een persoonlijke touch en maak je automatisch deel uit van onze Cartello-community.